Prišla je Brina

23,0029,00

Dobrodošla ljubka vila.

Rojstvo je sveti trenutek.

Vabim te, da oblikujeva voščilnico z najsvetlejšimi sporočili za drobno bitje, ki je pogumno stopilo na zemeljsko pot in njegovo družino.

Personalizirana voščilnica je unikatno darilo, ki nagovori prav to zvedavo bitje z družino. Vsako izdelam ročno, z veliko ljubezni in natančnosti.

Ob naročilu me pokliči (telefonsko številko dobiš v zavihku “kontakt”).

Idejo za personalizirano kuverto pripraviva skupaj. Na kratko se pogovoriva o družini, novorojenčku in sporočilu, ki ga želiš prenesti vsem. S temi vedenji oblikujem sporočilnost voščilnice. V njej narediva prostor za darilni bon ali denar. Osnutek ti pošljem v pregled. Takrat določiva še podrobnosti. Ko se z osnutkom strinjaš voščilnico dokončam.

Sporočilo ali voščilo, ki ga želiš predati dragi osebi lahko:

  • naknadno oblikuješ sam-a in vpišeš na pripravljen prostor,
  • mi pošlješ želeno besedilo, ki ga oblikujem in vnesem v izdelek ali
  • izbiro in pripravo besedila v celoti prepustiš meni. Pripravim ga izhajajoč iz vedenj o slavljencu/ki in čutenju, ki me vodi. Ko se z besedilom strinjaš ga vpletem v voščilnico.

Predstavljam ti nekaj personaliziranih kuvert, ki sem jih oblikovala za različne priložnosti. Vse so unikatne, narejene za znanega obdarovanca/ko.
Tudi tvoja bo unikatna in enkratna.

Da bova imela-i dovolj časa za pripravo te vabim, da škatlico presenečenja naročiš vsaj 3-5 dni pred dogodkom. Pri tem upoštevaj, da si pošta vzame vsaj 3 dni za njeno storitev.

 

Košarica
Prišla je Brina
23,0029,00Izberite možnosti
Scroll to Top