Renata in Jaka

41,0047,00

Ljubita se in rastita skupaj.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

S poroko se dve zgodbi združita v eno.

Škatlica presenečenja je unikatno darilo, ki nagovori prav ta mladi par.

Škatlica je unikatna.   Ročno izdelana, z veliko ljubezni in natančnostjo. Izdelam jo za vsak par posebej. V njej strnemo njuno zgodbo, osebno sporočilu mlademu paru in še mnogo več. Vse je odvisno od tvojih želja in skupnih idej.

Ob naročilu me pokliči (telefonsko številko dobiš v zavihku “kontakt”).

Idejo za škatlico presenečenja pripraviva skupaj. Pogovoriva se o načinu življenja, zanimanjih, poklicu, hobijih, družini, željah para, o stilu poroke in sporočilu, ki ga želiš prenesti mladoporočencema. S temi vedenji oblikujem zgodbo in jo zapakiram v škatlico. V njej narediva prostor za darilni bon, denar ali kako drugo darilo. Osnutek ti pošljem v pregled. Takrat določiva še podrobnosti. Ko se z osnutkom strinjaš škatlico dokončam.

Sporočilo ali voščilo, ki ga želiš predati dragi osebi lahko:

  • naknadno oblikuješ sam-a in vpišeš na pripravljen prostor,
  • mi pošlješ želeno besedilo, ki ga oblikujem in vnesem v izdelek ali
  • izbiro in pripravo besedila v celoti prepustiš meni. Pripravim ga izhajajoč iz vedenj o slavljencu/ki in čutenju, ki me vodi. Ko se z besedilom strinjaš ga vpletem v škatlico.

Predstavljam ti nekaj škatlic presenečenja, ki sem jih oblikovala za različne priložnosti. Vse so unikatne, narejene za znanega obdarovanca/ko.
Tudi tvoja škatlica presenečenja bo unikatna in enkratna.

Da bova imela-i dovolj časa za pripravo te vabim, da škatlico presenečenja naročiš vsaj 10 dni pred dogodkom. Upoštevaj, da si pošta vzame vsaj 3 dni za njeno storitev.

 

Košarica
Renata in Jaka
41,0047,00Izberite možnosti
Scroll to Top