Zorana in Siniša

23,0029,00

Ljubezen kaže pot.

Poroka je združevanje dveh zgodb v eno. Naj se njuna Zgodba začne z unikatno voščilnico, narejeno prav za ta čudoviti par. Skupaj v njo vtkemo nežno ljubezen, ki naj ju spremlja skozi skupno Življenje.

Personalizirana voščilnica je unikatno darilo, ki nagovori prav ta mladi par.

Vsako izdelam ročno, z veliko ljubezni in natančnosti. Izdelam jo za vsak par posebej. V njej strnemo tvoje osebno sporočilu mlademu paru in še mnogo več. Vse je odvisno od tvojih želja in skupnih idej.

Ob naročilu me pokliči (telefonsko številko dobiš v zavihku “kontakt”).

Idejo za personalizirano kuverto pripraviva skupaj. Pogovoriva se o načinu življenja, zanimanjih, poklicu, hobijih, družini, željah para, o stilu poroke in sporočilu, ki ga želiš prenesti mladoporočencema. S temi vedenji oblikujem sporočilnost voščilnice. V njej narediva prostor za darilni bon ali denar. Osnutek ti pošljem v pregled. Takrat določiva še podrobnosti. Ko se z osnutkom strinjaš voščilnico dokončam.

Sporočilo ali voščilo, ki ga želiš predati dragi osebi lahko:

  • naknadno oblikuješ sam-a in vpišeš na pripravljen prostor,
  • mi pošlješ želeno besedilo, ki ga oblikujem in vnesem v izdelek ali
  • izbiro in pripravo besedila v celoti prepustiš meni. Pripravim ga izhajajoč iz vedenj o slavljencu/ki in čutenju, ki me vodi. Ko se z besedilom strinjaš ga vpletem v voščilnico.

Predstavljam ti nekaj personaliziranih kuvert, ki sem jih oblikovala za različne priložnosti. Vse so unikatne, narejene za znanega obdarovanca/ko.
Tudi tvoja bo unikatna in enkratna.

Da bova imela-i dovolj časa za pripravo te vabim, da škatlico presenečenja naročiš vsaj 7 dni pred dogodkom. Pri tem upoštevaj, da si pošta vzame vsaj 3 dni za njeno storitev.

 

Košarica
Zorana in Siniša
23,0029,00Izberite možnosti
Scroll to Top