Moja zgodba

jaz

Sem Nataša. Ustvarjalna čarovnica z ohranjeno razigrano otroško dušo. Sem ljubiteljica vsega lepega. Večna raziskovalka sveta in življenja. 

V vsakdanu sledim sloganu: “Lepota Življenja je v drobnih pozornostih in neponovljivih trenutkih.” Izjemno veliko mi pomenijo drobne pozornosti in obdarovanja. Taka, z dušo. Z občutkom in čutenjem sočloveka. Globoko cenim darila z osebno noto.  Z največjim spoštovanjem jih ustvarjam in podarjam.

Do nedavnega sem te ustvarjala zase, za svojo družino in prijatelje. V nekem neponovljivem trenutku je v meni dozorela ideja, da svoje kreacije ponudim tudi tebi. Tebi, ki sedaj bereš te vrstice. 

Navdušena nad Življenjem neskončno uživam v družbi in delu z ljudmi, v potovanjih, spoznavanju novih krajev in kultur. Nato pa se umaknem za svojo ustvarjalno mizo. V samo moj svet, kjer čas izgubi svoje lastnosti. Takrat ustvarjam unikatne naravne izdelke, darila, voščila in drobne pozornosti za različne priložnosti. Včasih zapišem kakšno misel, ki se porodi iz tišine. Nekega dne jih bo dovolj za knjigo.

Največja nagrada mojemu ustvarjanju je trenutek, ko se s svojim izdelkom dotaknem tvojega sveta.  Zaljubljena vanj v času ustvarjanja, navdušena nad njim, ko je končan. Prav tak, kot bi si ga želela podariti ali uporabljati sama.  Le tak,  ki v nastajanju barva in lepša trenutke meni, le tak je dovolj dober tudi Zate.  In prav iz tega spleta trenutkov je nastal “Zame in Zate”.

Neskončno sem hvaležna za to priložnost … 

… in vsak dan v sebi znova vzklikam: “Glej, Življenje je lepo!”

Veliko lepega ti želim.

Košarica
Scroll to Top